Et robust, moderne utseende og stil kombinert med praktiske funksjoner og egenskaper. Og et attraktivt, velbygd og intelligent designet interiør kompletteres med en rekke viktige, smarte teknologier. Ny, særpreget og sporty: gjør deg klar for EcoSport.

Selvsikker kjøring? Det er innebygget.

 Så snart du setter deg bak rattet er du sjef over en rekke avanserte systemer for førerassistanse, alt fra en forhøyet førerposisjon. Intelligent firehjulstrekk (AWD) leverer eksepsjonelle kjøreegenskaper under skiftende forhold. Bakkestartassistanse hindrer at bilen ruller bakover ved bakkestart. LED-kjørelys kombinerer høy synlighet med høyt stilnivå.

Ytelse og effektivitet. Du kan glede deg over begge deler.

EcoSport leveres med et utvalg av tre innovative og avanserte motorer. Det første alternativet er en 1,0 liters EcoBoost bensinmotor, seksdobbel vinner av International Engine of the Year. Med kraftalternativer på 125 HK og 140 HK får du kraften til en 1,6 liters motor, med enestående drivstofføkonomi og lave COutslipp.

Praktisk møter intelligent.

I Ford EcoSport er hver eneste funksjon og teknologi der av gode grunner, og alt er designet for å gjøre kjøreturene dine hyggeligere. Med Ford SYNC 3 kan du være tilkoblet til enhver tid. Du kan også kontrollere telefonen din, musikken og navigasjonssystemet med intuitive stemmekommandoer eller en 8-tommers fargeberøringsskjerm. Og et B&O lydsystem på 675-watt leverer en fyldig, kraftfylt lydopplevelse gjennom ikke mindre enn 10 høyttalere. Med gjennomtenkte grep som oppvarmede ratt og seter som kan justeres fire veier, kan du være sikker på å få en avslappende, men stimulerende, kjøretur hver gang du legger ut på veien.

For din sikkerhet

Din sikkerhet og beskyttelse er prioritert. Det er derfor EcoSport leveres med teknologier og systemer som er designet for å beskytte deg, passasjerene dine og kjøretøyet ditt. Blokkeringsfrie bremser, elektronisk stabilitetskontroll, antispinnsystem og dekktrykkovervåkningsystem er bare noen av nøkkelfunksjonene. I tillegg er det installert omfattende sikkerhetsfunksjoner i form av front-, side-, kne- og gardinkollisjonsputer. Av disse og flere andre gode grunner er bilen tildelt en 4-stjerners Euro NCAP-vurdering.

Imponerende fleksibilitet.

Med EcoSport får du et overraskende romslig interiør. Den smarte utnyttelsen av rom og bagasjeplass blir enda bedre av at baksetene kan foldes sammen og deles i to i et 60/40-forhold. Et "vipp-og-velt"-system gjør det mulig å folde sammen putene helt for enklere innlasting av bagasje. Og et justerbart lastegulv kan festes i tre posisjoner: ideelt når du ikke ønsker å legge ting oppå hverandre.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.