Moderne eksteriørdesign er paret med fint utformet interiør for å skape en håndfast følelse av nytelse gjennom det hele. Avanserte teknologier gir et nytt tilkoblingsnivå og trygghet, og er designet for å heve kjøreopplevelsen din på alle måter. Nye Edge er her.

Kvalitet og fokus på detaljer

Nye Ford Edge inkluderer en samling av avanserte teknologier som forbedrer kjøreopplevelsen din. Innovative systemer inkluderer adaptiv fartsholder med Stop and Go og filsentrering. Disse systemene arbeider sømløst sammen for deg, og gjør det mulig for deg å nyte alle kjøreturer og konsentrere på viktigere ting i livet.

Utviklet etter de strengeste standarder

Nye Edge er en fusjon av smart design og omhyggelig sans for detaljer. Nye motorer, inkludert den presisjonskonstruerte 4-sylindrede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotoren, kombinert med en 6-trinns automatisk eller 8-trinns automatisk girkasse med roterende girskifthjul. Resultatet: en kraftig og effektiv SUV med kjøredynamikk som gir deg eksepsjonell trygghet og tilstedeværelse på veien.

Bygget for komfort

Upåklagelig kvalitetshåndverk og materialer av høyeste kvalitet gir en prestisjefølelse fra det øyeblikket du setter deg inn i nye Edge. FordPass Connect gir deg et tilkoblingsnivå som du – til nå – kun har hatt gleden av å oppleve hjemme. B&O er et skreddersydd 1000-watt lydsystem med 12 høyttalere som gir deg følelsen av å sitte i et konserthus.

Avanserte sikkerhetssystemer

Nye Ford Edge har en rekke smarte sikkerhetssystemer som arbeider sammen for å for å holde deg, familien din og andre brukere av veien så sikre som mulig. Noen teknologier, hjelper til med å beskytte familien din hvis det skulle skje et uhell. Andre, som antikollisjonssystem, er der for å hjelpe til med å forebygge ulykker i det hele tatt.

Ikke glem igjen noe

Enten du stikker av for en velfortjent ferietur, trenger shoppingterapi eller har planlagt en runde golf, har nye Ford Edge plass til alt du trenger. Selv de høyeste passasjerene har benplass nok til å strekke ordentlig ut i baksetet. Valgfritt, avtagbart hengerfeste og takrails er med på å øke bilens allerede imponerende bagasjekapasitet.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.