Kompromissløst utseende. Episk ytelse. Legendarisk merke. Denne bilen er et resultat av en besettelse av ingeniørkunst og kjøreteknologi, og en lidenskap for motorsport.

350 HK, 0-100km/t på 4.7sek og topphastighet på 266 km/t.

Focus RS med 2,3-liters EcoBoost leverer imponerende tall.

Det hele forsterkes av en rekke avanserte tekniske løsninger for økt ytelse, inkludert Ford Performance firehjulstrekk, Launch Control, kjøremodusvalg.

Bilens design og utseende snakker for seg selv.

Maksimal kontroll i svingene
Ford Performance firehjulstrekk (AWD) med dynamisk dreiemomentkontroll leverer over 1 G sideveis akselerasjon, i tillegg til usedvanlig godt grep og ekstremt presis respons under pådrag i svingene.

Systemet bruker elektronisk styrt dobbel clutch som balanserer dreiemomentet fra motoren mellom bakhjulene for å tilpasses underlag og kjøreforhold. Denne intelligente teknologien muliggjør kontrollerte overstyringsdrifter på bane.

Avansert 2,3-liters EcoBoost motorteknologi
2,3-liters EcoBoost-motorens revolusjonerende teknologi inkluderer direkte drivstoffinnsprøytning, variabel tidsstyring for doble variable kamaksler og twin-scroll-turbolader.

Med tuning og kalibrering spesielt for helt nye Focus RS, er resultatet en maksimal effekt på 350 HK og et maksimalt dreiemoment på 440 Nm (470 Nm overboost).

Høy respons i det nedre området kombineres med høy trekkraft i mellomområdet. I det øvre området går turtallet helt til 6800 r/min.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.