Her se du hvordan innovasjon ser ut. Med sin 3.5l Ecoboost teknologi og ekstreme aerodynamiske egenskaper, er Ford GT summen av alt vi gjør riktig hos Ford. Og det er den samme lidenskapen for perfeksjon som ligger bak resten av produktutvalget vårt.

Dette er hvordan innovasjon virkelig ser ut. Fra 3.5L EcoBoost® teknologi til ultra-effektiv aerodynamikk, er Ford GT kulminasjonen av alt det store vi gjør på Ford. Og det er den samme lidelsen for innovasjon man kan se i alle våre modeller.

Du Har Aldri Sett Lignende
Innovasjon. Det er dette Ford GT handler om. Fra aerodynamisk optimalisert form til multifunksjonelle butresser og til en ekstraordinært kraftig 3.5L EcoBoost® V6 motor, er alt ved Ford GT skreddersydd for ren og skjær ytelse.

Konfigurator
Hvordan ser din ideelle versjon ut? Konfiguratoren lar det utforske alle de spennende variasjonene av Ford GT som finnes. (Configurator. also has button to the configurator)

Ytelse og Teknologi
Ford GT sin vanndråpe-lignende form er resultatet av ekstensivt arbeid og testing i vindtunellen. Dens karbonfiberkarosseri og 647-hestekrefters 3.5L EcoBoost® V6 motor er de ultimate uttrykk av teknologisk innovasjon

Superlett. Supersterk.
Det lette karosseriet er lagd av karbonfiber. Aluminiums-strukturer minimaliserer vekten av den sterke rammen.

Hjuloppheng
Lange armer og inboard damper packaging leverer en baneklar kjøretøy dynamikk, et eksempel av det Ford Performance ingeniører gjør når de utforsker opphengsdesign for fremtidige Ford Performance kjøretøy.

Karbon-kjeramiske bremser
For å hjelpe ytelsen har Ford GT blitt konstruert med Brembo™ karbon-kjeramiske bremser

En utrolig kraftig motor
Twin-turbocharged, intercooled 3.5L EcoBoost® V6 med 647 hestekrefter
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.