Bil, fører og vei i perfekt harmoni.

Mer kraft. Mer utstyr.
Mer Mustang.

Nye Ford Mustang har fått ny styling for å skape en sportsbil med mer muskuløst utseende. Nedenfor kan du finne ut mer om 2018-utgaven av Mustang, som leveres både som kabriolet og fastback.

Sylskarp presisjon

Så snart du starter nye Ford Mustang, setter du i gang en rekke avanserte teknologier som høyner nivået på kjøreopplevelsen på alle måter.
For eksempel gir det nye 12-tommers digitale instrumentpanelet nyttig informasjon som er optimert for aktiv kjøremodus: Normal, Sport+, Snow/Wet, Track og Drag Strip. Instrumentpanelet skifter til og med utseende etter modusen.
Nye Mustang leveres også med dempersystemet MagneRide™ , en avansert ny fjæring som gir suveren kontroll på bane og eksepsjonell komfort på veien.
Og med adaptiv cruisekontroll kan du velge hvilken fart du ønsker å holde. Systemet bremser og akselererer deretter automatisk for å holde farten.

Brøl på kommando

Vi har lagt til dobbel drivstoffinnsprøyting med høytrykks direkteinnsprøyting i Mustangs velkjente 5.0L V8-motor for å gi den enda bedre ytelse. Vi har også sørget for økt overboost i 2.3L EcoBoost®-motoren samtidig som utslippsnivået er redusert – en imponerende prestasjon.
Uansett hvilken motor du velger, vil du kunne glede deg over enten en 6-trinns manuell girkasse med jevn skifting og god respons, eller en sofistikert 10-trinns automatgirkasse.
Med eksosanlegg med aktiv ventil kan du til og med kontrollere lyden av din nye Mustang. For eksempel kan du velge Race Track-modus for å høre motoren buldre og brøle. Eller du kan velge Quiet-modus for fredelige omgivelser.

Bli handsfree med Ford Sync 3

SYNC 3 er vår mest avanserte versjon til nå. Den er raskere og enklere å bruke, med utvidet stemmestyring på norsk og enda mer funksjonalitet. Det nye grensesnittet har større knapper for økt brukervennlighet, og den 8-tommers fargeberøringsskjermen har nå knip-og-sveip-muligheter som du ellers finner på smarttelefoner og -nettbrett, for enda mer intuitiv navigering. SYNC 3 støtter også AppLink, Apples CarPlay og Android Auto for å vise informasjon fra smarttelefonen din på berøringsskjermen.

Et system som kan hjelpe til å beskytte fotgjengere

Anti-kollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse bruker radar- og kamerateknologi til å skanne veien foran bilen. Hvis det registreres fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, vil systemet varsle deg. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med opptil full styrke for å redusere skadeomfanget ved en frontkollisjon, eller til og med unngå kollisjon.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.