Testet og godkjent i noen av verdens tøffeste områder

Cruisekontroll som kan tilpasse seg automatisk

Med adaptiv cruisekontroll velger du ønsket kjørehastighet, og systemet opprettholder den. Hvis den innebygde RADAR-sensoren registrerer et kjøretøy foran deg på veien, reduserer den hastigheten for å opprettholde en forhåndsinnstilt avstand. Når veien foran deg er klar, går systemet tilbake til ønsket hastighet.

Gå håndfri med SYNC 3

SYNC 3 er vår mest avanserte versjon til nå. Den er raskere og enklere å bruke, med utvidet stemmestyring og enda mer funksjonalitet. Det nye grensesnittet har større ikoner for økt brukervennlighet, og den 8-tommers berøringsskjermen har nå knip-og-sveip-muligheter som du ellers finner på smarttelefoner og nettbrett, for enda mer intuitiv navigering. SYNC 3 støtter også AppLink, Apples CarPlay og Android Auto, for å vise informasjon fra smarttelefonen din på berøringsskjermen.

Kraftigere, mer økonomiske dieselmotorer

Dieselmotoren 2.2L TDCI Duratorq har demonstrert sin ytelse, styrke og pålitelighet i felten, og er nå forbedret slik at den gir ekstra kraft og bedre økonomi.

Velg mellom 160 hk med 6-trinns manuelt gir eller 6-trinns automatgir.

Trenger du enda mer kraft? Da bør du velge de tøffeste alternativet; 3.2L TDCi Duratorq, som gir deg 200 hk og 470 Nm dreiemoment.

Drivstofføkonomien er imponerende, og utslippstallene er på lave 6,5 l / 100 km og 171 g/km CO2 (160 hk 4x4 med 6-trinns manuelt gir og 3,15 sluttutveksling (tilvalg)).

Unngå sleng på tilhengeren

Tilhengerstabilisatoren registrerer om tilhengeren slenger, og den reduserer hastigheten til kjøretøyet for å løse problemet og gjøre kjøringen med tilhenger mer kontrollert. Systemet senker kjøretøyets hastighet ved å redusere motormomentet og gradvis øke bremsetrykket på hjulene.

Imponerende slepekapasitet

Med brutto nyttelast på opptil 1250 kg og slepekapasitet opp til 3500 kg er du klar for de største oppgavene og utfordringene, og til å bære og slepe de største og mest omfangsrike lastene også.

En ekte Pick-up

For arbeidskamerater, familie eller venner… Ranger har plass til det meste, både utstyr og mennesker. Like praktisk som før bare bedre utstyrt. Du, passasjerene dine og alt som trengs av utstyr reiser både stilig og komfortabelt.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.