Funksjonalitet har aldri sett så bra ut

NYE TOURNEO CONNECT

Bilen har et smart og fleksibelt setesystem. Den har også en lang liste over teknologier, både som standard og tilleggsutstyr, som du vanligvis bare forventer å finne i dyrere personbiler. I tillegg kommer sofistikerte, men brukervennlige systemer som gir deg kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåking og kontroll av hastigheten, og til og med systemer som bidrar til å beskytte fotgjengerne rundt deg.
Med oppdatert eksteriør og forbedret kabininteriør og økt effektivitet er nye Tourneo Connect et fornuftig valg, uansett hvem eller hva du skal frakte fra A til B.

Holder deg innenfor fartsgrensen

Nye Tourneo Connect er tilgjengelig med intelligent hastighetsbegrenser, dette gir deg bedre kontroll over hastigheten, slik at du kan konsentrere deg om veien. Først registrerer kameraet for trafikkskiltgjenkjenning automatisk den gjeldende fartsgrensen (når aktivert). Deretter setter systemet din maksimale hastighet til den fartsgrensen.

Sømløs teknologi som du kan styre med stemmen din

Ford SYNC 3 er et innovativt system som gjør det mulig for deg å forbli oppkoblet og kontrollere telefonen din, musikken og navigasjonssystemet med intuitive stemmekommandoer eller via en 6-tommers berøringsskjerm. Live traffik gir deg oppdatert trafikkinformasjon mens du er på veien. Du kan til og med ringe opp en liste med lokale restauranter bare ved å si "Jeg er sulten", eller få tilgang til Michelin-guiden for å hjelpe deg med å velge og bestille.

En kraftfull og effektiv ny motor

Banebrytende, turboladete Ford EcoBlue-dieselmotorer leverer målbart forbedret effektivitet og ytelse. Tilgjengelige i versjonene 75 HK, 100 HK og 120 HK, er de også mer responsive og stillegående enn noen gang tidligere.

Et system som kan hjelpe til med å beskytte fotgjengere

Kollisjonsvarslingssystemet med fotgjengerregistrering registrerer kjøretøy og fotgjengere foran på veien, eller som kan komme til å krysse foran bilen, og varsler om at de er der. Hvis du ikke reagerer, aktiverer systemet bremsene automatisk. Denne nye teknologien er beregnet på å hjelpe til med å redusere alvorligheten av ulykker, eller å unngå dem helt. Og ikke bare fungerer den i hastigheter opptil 80 km/t, den virker også om natten.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.