Pakk mer inn i helgen din

DEN NYE FORD TOURNEO CUSTOM

Persontransport tatt til et nytt nivå.
Eksepsjonell komfort, intelligent design, avansert teknologi og plass for opptil ni personer. Det, og personbilfølelse med et moderne nytt eksteriør.
Den nye Tourneo Custom. Kunsten å frakte folk – bare bedre

Banebrytende teknologier for at du skal ha det enklere og mer komfortabelt

Tourneo Custom er å få med en imponerende liste over smarte funksjoner som hjelper sjåføren, inkludert en blindsonevarsler som ser kjøretøy du kanskje går glipp av. Intelligent hastighetsbegrenser benytter seg av kameraet for trafikkskiltgjenkjenning for å først registrere gjeldende fartsgrense (når aktivert), og siden hjelpe deg med å holde deg under fartsgrensen.
Når du rygger ut fra en parkeringsplass, kan Cross Traffic Alert (varsel om kryssende trafikk ved rygging) registrere biler som nærmer seg, og varsle med et lydsignal. Adaptiv cruisekontroll designet for automatisk å hjelpe deg å holde sikker avstand til kjøretøyet foran.

En teknologisk avansert motor

Ford EcoBlue 2,0-liters TDCi-motorer er virkelig avansert og leverer nye nivåer av kraft og dreiemoment. Det mest imponerende er likevel at motoren også tilfredsstiller lave utslippsmål og forbedrer drivstoffeffektiviteten.

Len deg tilbake, slapp av og nyt turen 

Med nye Tourneo Custom vil du nyte en eksepsjonell følelse i kupéen, uansett hvor du setter deg. Fleksible bakseter gir mange kombinasjoner av seter og bagasje. Og når du velger L2-versjonen med lang akselavstand, får du enda bedre bagasjeplass.
Nye reverserbare seter på andre rad gjør det enkelt å skape sitteplasser med plassering i konferansestil.Og avhengig av hvilken modell du velger, kan du få tre separate seter i andre rad og individuelle seter i tredje. Individuelle seter kan også foldes sammen, felles ned, stues vekk eller fjernes helt og totalt. Når det gjelder komfort og bekvemmelighet, sikrer førsteklasses stoffer og snitt, flere oppbevaringsrom og håndverk som i en personbil, tilfredsstillende reiser både for sjåfør og passasjerer.

Et system som gir bedre sikkerhet for fotgjengere

Kollisjonsforebygging registrerer kjøretøyer og fotgjengere på veien foran bilen, eller som kan komme til å krysse foran bilen, og varsler om dem. Hvis du ikke reagerer, aktiverer systemet bremsene automatisk. Denne teknologien er beregnet på å hjelpe til med å redusere alvorligheten av ulykker, eller å unngå dem helt, og fungerer i hastigheter opptil 80 km/t (forutsatt normale vei- og kjøretøyforhold).
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.